Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

VELLYKKET FEU-MØTE PÅ SOMMARØY

Av Guttorm Liebe 
20.06.2006
 
Siste styremøte ble avholdt i forkant av FEU-møte. FEU-møte ble på alle måter et vellykket arrangement, ikke minst takket være innsatsen til Tromsø brann og reding, Polar BBL og NBLFs styre
-

FEU er et velfungerende nettverk. FEU produserer en rekke prosjekter som gir en faglig utvikling. FEU-møtene er fylt med erfaringsutveksling og informasjoner. NBLF var vertskap for siste FEU-møte, som var lagt til Sommarøy i Troms, med til sammen 35 delegater fra 18 europeiske land.

Styremøte ble avholdt 14. juni og tidlig på dagen 15. juni, slik at flest mulig kunne møte kolleger fra andre land og delta i møtets åpne del. Referat fra dette møte finner du om ikke lenge under fanen ”Møtereferat”.

FEU-møte startet før lunsj den 15. juni og ble avsluttet til lunsj 17. juni. Fredag ettermiddag ble avholdt en åpen del, hvor en rekke prosjekter ble presentert. Blant annet Safe Hotell, hvor Anne Hjort er NBLFs deltager og Multicom 112 plus, hvor Per Ole Sivertsen er med. Referat fra møtet finner du om ikke lenge under fanen ”Møtereferat”.

Til tross for at værgudene ikke var på var side, - liten kuling, regn og lav temperatur, med glimt av midtnattsol bare natt til søndag, er tilbakemeldingene fra deltagerne uten unntak positive. Dette gjelder møtets innhold, de presentasjoner som ble gitt, de sosiale delene av arrangementet, ledsagerprogrammet og stemningen under hele møtet.

Norge og NBLF befestet med dette arrangementet sin stilling som positiv bidragsyter til det brannfaglige miljøet i Europa. Dette kan vi dra nytte av. Dører vil være åpne for oss når vi søker erfaringer fra andres innsatser og utvikling, ved innhenting av informasjon, når vi ønsker å dra på studiebesøk osv., osv.
 
Jeg vil benytte anledningen til å takke styret i NBLF og Polar brannbefalslag for innsatsen. Uten den positiv og ikke minst sporty brannsjefen i Tromsø brann og redning Nils Ove Sollid, og uten et tilsvarende positivt og dyktig brannkorps, ville ikke dette arrangementet vært mulig. Og ikke mist må selve motoren i arrangementet gis honnør. Takk Per Ole!

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Per Ole Sivertsen

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann